post-image

กิจกรรม food session ในงานประชุม“The 3rd Trilateral Symposium on Sustainability – Strategies for Climate Action and Mitigation of Climate Change Impacts”

 คณะอุตสาหกรรมเกษตร มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ ร่วมจัดกิจกรรม food session ในงานประชุม“The 3rd Trilateral Symposium on Sustainability – Strategies for Climate Action and Mitigation of Climate Change Impacts”

 
 
วันที่ 28 สิงหาคม 2567 รองศาสตราจารย์ ดร.ยุทธนา พิมลศิริผล คณบดีคณะอุตสาหกรรมเกษตร มหาวิทยาลัยเยียงใหม่, ศาสตราจารย์ ดร.Mika Nomura อาจารย์จากKagawa universityและ ผู้ช่วยศาสตราจารย์ ดร. Hsiao-wen Wang 
อาจารย์จาก National Chiayi University ร่วมเป็นประธานกล่าวเปิดงาน Food Session ซึ่งเป็นส่วนหนึ่งในงานประชุม“The 3rd Trilateral Symposium on Sustainability" ณ ห้องประชุม 4 คณะอุตสาหกรรมเกษตร มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
เพื่อเป็นการส่งเสริมความร่วมมือทางวิชาการระดับนานาชาติระหว่าง 3 มหาวิทยาลัย รวมถึงเปิดโอกาสให้นักศึกษาได้นำเสนอผลงานในรูปแบบการนำเสนอปากเปล่า และแลกเปลี่ยนเรียนรู้ในการประชุมเชิงปฏิบัติการเรื่อง 'When science meets creative food' 

On August 28, 2024, Associate Professor Dr. Yutthana Pimolsiriphol, Dean of the Faculty of Agro-Industry at Chiang Mai University; Professor Dr. Mika Nomura from Kagawa University; and Assistant Professor Dr. Hsiao-wen Wang from National Chiayi University presided over the opening of the Food Session, which was a part of "The 3rd Trilateral Symposium on Sustainability" held at Meeting Room 4 of the Faculty of Agro-Industry, Chiang Mai University.

This event aimed to promote international academic collaboration between the three universities and provided an opportunity for students to present their work through oral presentations. Additionally, it facilitated knowledge exchange during the workshop titled 'When Science Meets Creative Food.'