
กิจกรรมการอบรมพัฒนาทักษะ สาขาวิชาวิศวกรรมอาหาร
กิจกรรมนี้มีวัตถุประสงค์เพื่อเตรียมความพร้อมและสร้างทักษะที่จำเป็นในการปฏิบัติสหกิจศึกษาในสถานประกอบการก่อนที่นักศึกษาจะไปฝึกสหกิจศึกษา โดยเน้นให้ความรู้และคำแนะนำที่สำคัญต่อการทำงานอย่างมืออาชีพ เพื่อให้นักศึกษาได้พัฒนาทักษะที่จำเป็นสำหรับการทำงานในอนาคต
On September 11, 2024, the Department of Food Engineering organized a skill development workshop for the course 604452: Selected Topics in Food Engineering 2 (Cooperative Education Preparation) under the topic "Professional Readiness and Essential Skills for the Workplace." The special guest speaker was Ms. Anchalee Limlenglert, Executive Director of Wellnessme Co., Ltd. The event was held from 9:00 AM to 11:00 AM in Room 1-219, Building 1, Faculty of Agro-Industry, Chiang Mai University.
The objective of the workshop was to prepare students with the necessary skills for cooperative education in real-world workplaces before they embark on their internships. The session focused on key knowledge and advice to help students develop the professional skills needed for their future careers.
#อกมช. #agrocmu #CMU