Dinner Talk : LANNA ECONOMIC SUSTAINABILITY UNDER WORLD CHANGES
เมื่อวันพฤหัสบดีที่ 28 พฤศจิกายน 2567 รองศาสตราจารย์ ดร.ยุทธนา พิมลศิริผล คณบดีคณะอุตสาหกรรมเกษตร พร้อมด้วยคณะผู้บริหาร เข้าร่วมเป็นเกียรติในงาน “Dinner Talk : LANNA ECONOMIC SUSTAINABILITY UNDER WORLD CHANGES” ภายใต้หัวข้อ “พัฒนาการเศรษฐกิจล้านนาที่ยั่งยืนภายใต้สภาวะการเปลี่ยนแปลงของโลก” โดยได้รับเกียรติจาก ดร.ฐาปน สิริวัฒนภักดี ประธานเจ้าหน้าที่บริหาร บริษัท ไทยเบฟเวอเรจ จำกัด (มหาชน) องค์ปาฐกผู้ทรงคุณวุฒิ และดำเนินรายการโดย คุณอภิรักษ์ โกษะโยธิน ประธานกรรมการบริหาร บริษัท วีฟู้ดส์ (ประเทศไทย) จำกัด ซึ่งการจัดงานครั้งนี้มีวัตถุประสงค์เพื่อถ่ายทอดองค์ความรู้ในการพัฒนาเศรษฐกิจและสังคมล้านนาอย่างยั่งยืน ภายใต้การเปลี่ยนแปลงของโลกอย่างรวดเร็ว
โดยได้รับเกียรติจาก ศาสตราจารย์ ดร.นพ.พงษ์รักษ์ ศรีบัณฑิตมงคล อธิการบดีมหาวิทยาลัยเชียงใหม่ กล่าวเปิดงานและต้อนรับแขกผู้มีเกียรติที่เข้าร่วมงานทุกท่านอย่างอบอุ่น โดย มี ดร.บัลลพ์กุล ทิพย์เนตร ประธานการจัดงาน ณ โรงแรมอินเตอร์คอนติเนนตัล เชียงใหม่ แม่ปิง
On Thursday, 28 November 2024, Associate Professor Dr.Yuthana Phimolsiripol, Dean of the Faculty of Agro-Industry, along with the executives attended the “Dinner Talk : LANNA ECONOMIC SUSTAINABILITY UNDER WORLD CHANGES” The event was honored by the distinguished speaker, Dr.Thapana Sirivadhanabhakdi, President and CEO of Thai Beverage Public Company. The session was moderated by Mr.Apirak Kosayodhin, Chairman and Chief Executive of V Foods (Thailand) Co.,Ltd. The event was aimed to share the knowledge on the development of the Lanna Economy under the global change rapidly.
Afterwards, Professor Dr.Pongruk Sribanditmongkol, President of Chiang Mai University, graciously inaugurated and delivered the warm welcoming speech to participants attending in this event which was organized by Dr.Bulgul Tipnate (Chairman of this event), at the InterContinental Chiang Mai Mae Ping Hotel.