post-image

เทคนิคการวิเคราะห์คุณภาพตลอดกระบวนการผลิต: เบื้องหลังความปลอดภัยในอุตสาหกรรมอาหาร

ปัจจุบันสินค้าอุปโภคและบริโภคที่จำหน่ายในตลาดมีความหลากหลายมากขึ้น ซึ่งคุณภาพของพลิตภัณฑ์ถือเป็นปัจจัยหลักที่มีผลต่อการตัดสินใจซื้อของผู้บริโภค ดังนั้น ผู้ผลิตจึงต้องมีระบบควบคุมคุณภาพที่ได้มาตรฐาน เพื่อให้ผู้บริโภคมั่นใจถึงคุณภาพของพลิตภัณฑ์ได้อย่างแท้จริง โดยทั่วไประบบการควบคุมคุณภาพของผลิตภัณฑ์แบ่งออกเป็น 2 ระบบ

Techniques for Quality Analysis Throughout the Production Process: The Backbone of Food Industry Safety

Currently, the variety of consumer goods available in the market has increased significantly. Product quality is a key factor influencing consumer purchasing decisions. Therefore, manufacturers must have standardized quality control systems to ensure that consumers can truly trust the quality of the products. Generally, product quality control systems are divided into two types.

กมลพร สิทธิไตรย์
Kamonporn Sitthitrai
Food Innovation and Packaging Center (FIN)
Chiang Mai University
fininfo.fin@gmail.com

วรรณิภา สมผุด
Wunnipa Sompud
Assistant Manager Research and Development
Food Innovation and Packaging Center (FIN)
Chiang Mai University
fininfo.fin@gmail.com

อ.ดร. ชิตาพัณณ์ ใบงิ้ว
Shitapan Bai-Ngew, Ph.D.
Director
Food Innovation and Packaging Center (FIN)
Chiang Mai University
shitapan.fin@gmail.com

อ่านรายละเอียดเพิ่มเติม: https://www.foodfocusthailand.com/eBook/227/mobile/index.html#p=44