post-image

ขอแสดงความยินดีกับนักศึกษาระดับปริญญาโท แขนงวิชา : วิทยาศาสตร์และเทโนโลยีการอาหาร ได้รับทุน JASSO Student Exchange Support Program (Japanese Government Scholarship 2025) เพื่อไปฝึกงานวิจัย ณ Yamagata University, ประเทศญี่ปุ่น

คณะอุตสาหกรรมเกษตร มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ ขอแสดงความยินดีกับ นางสาว ชวัลลักษณ์ เรืองศรี รหัสนักศึกษา: 671331006 นักศึกษาปริญญาโท แขนงวิชา : วิทยาศาสตร์และเทโนโลยีการอาหาร ที่ได้รับทุน JASSO Student Exchange Support Program (Japanese Government Scholarship 2025) เพื่อไปฝึกงานวิจัย ณ Yamagata University, ประเทศญี่ปุ่น ภายใต้งานวิจัยหัวข้อ
Development of Gluten-Free Sourdough Bread from Red Kidney Bean Flour Supplemented with Holy Basil (Ocimum sanctum L.) Flower Extract for Reducing The Risk of Diabetes Mellitus and others
ระหว่างเดือน ตุลาคม 2568 – เมษายน 2569

ภายใต้การดูแลของ ผู้ช่วยศาสตราจารย์ ดร.ปวาลี ชมภูรัตน์ ธฤติธนเกียรติ์


The Faculty of Agro-Industry, Chiang Mai University, would like to extend its congratulations to Ms. Chawanlak Ruangsri (Student ID: 671331006), a Master’s student in Food Science and Technology, on being awarded the JASSO Student Exchange Support Program (Japanese Government Scholarship 2025).

She will conduct a research internship at Yamagata University, Japan, under the research topic:
“Development of Gluten-Free Sourdough Bread from Red Kidney Bean Flour Supplemented with Holy Basil (Ocimum sanctum L.) Flower Extract for Reducing the Risk of Diabetes Mellitus and Others”,
from October 2025 to April 2026, under the supervision of Assistant Professor Dr. Pavalee Chompoorat Tridtitanakiat.



#agrocmu #CMU